tiistai 26. lokakuuta 2010

XIa: i want to get away, i want to fly away

Noniin siis tätä pikku tuhnua nyt ei voi oikein kuudella kuvalla osaksi edes sanoa, mutta tämä on vähän mun moka kun en tunkenut tätä tyttöjen kasvamista jo edelliseen osaan. Olkoon tämä siis XIa, perijä-äänestyksen jälkeen saatte nauttia osasta XIb jossa on sitten ne loput 44 kuvaa. :)Karita oli vallan innostunut kaikenlaisesta puuhailusta. Maalaus ja kuvanveisto olivat edelleen toki hänen suosikkipuuhiaan, mutta vuosien taiteilun jälkeen hän halusi kovasti kokeilla jotain uutta. Aivan tumpelo tyttö ei ollut, vaan hänen käsissään syntyivät monenlaiset vimpaimet leluista ties millaisiin turhakkeisiin.Pian oli Valman ja Valpurin syntymäpäivän aika. Caleb halusi järjestää rakkaiden tyttärentyttäriensä syntymäpäiväjuhlat kaupungin keskuspuistossa. Näin saatiin kutsuttua paljon vieraita ja sitä kautta pidettyä isommat juhlat.

Tytöistä kasvoi oikein kauniita naisenalkuja. Kasvonpiirteiltään he olivat edelleen aivan identtiset, mutta päivä päivältä heidän persoonansa alkoivat muotoutua aina vain erilaisemmiksi: Valpuri oli aina hymyileväinen ja ystävällinen ja mielellään auttoi esimerkiksi siivoamisessa. Valma taas oli usein äksy ja mieluiten vain loikoili sohvalla tai altaalla kotitöiden sijaan.Jo ensimmäisenä koulupäivänä Valpuri löysi koulusta uuden ystävän. Kyseessä ei kuitenkaan ollut kuka tahansa, vaan Kiran serkku Into! Ja vaikka oli perjantai, Valpuri innoissaan kävi heti läksyjen kimppuun - hän halusi menestyä lukiossa. Lauantaiaamunakin Valpuri heräsi melko aikaisin ja pyysi Viljoa auttamaan häntä. Tytöllä oli motivaatiota yllin kyllin. Valmaa ei kiinnostanut koulu niin paljoa. Kyllä hänkin halusi pärjätä, mutta ei hän tarvitsisi erinomaisia ja kiitettäviä arvosanoja, vaan kasin keskiarvo riittäisi hänelle oikein hyvin.Kuten moni muukin teinityttö, olivat Valma ja Valpuri kiinnostuneita ulkonäöstään. Erityistä tarvetta laihdutuskuureille ei ollut, mutta jokin liikuntaharrastus olisi hyvä ihan yleisen terveydenkin kannalta, ja heille päätettiin hankkia trampoliini. Ei mennyt montaakaan päivää, että tytöt olivat jo todella taitavia pomppijoita. Oli nimittäin hauskaa viettää aikaa siskon kanssa, joka sattui olemaan myös paras kaveri!Oskarin pettämisen jälkeen Kira oli ollut mieli maassa jo jonkin aikaa. Hän kovasti halusi aloittaa uuden elämän jossain kaukana tästä hiljaisesta pikkukaupungista, jossa kaikki tunsivat toisensa ja juorut levisivät kuin kulovalkea. Kira oli jo jonkin aikaa vakavasti harkinnut muuttamista läheiseen Bridgeportin kaupunkiin, ja vihdoin päätti kertoa Calebille suunnitelmistaan. Calebin mielestä idea oli ihan hyvä, olihan Sunset Valley aika unelias kaupunki ja hän ymmärsi Kiran tarpeen vaihtaa maisemia. Yhden pyynnön hän kuitenkin esitti: vasta sitten kun hänestä aika jättäisi. Hän oli jo vanha, ja haluasi mielellään viettää viimeiset vuotensa perheensä kanssa, eikä hän millään jaksaisi muuttaa, kun Sunset Valleyssä oli hänen koko elämänsä.Kerrottuaan muuttopäätöksestä muille Kira päätti kerrankin tehdä jotain vähän erikoisempaa ruokaa koko perheelle. Ratatouille maistui kaikille, ja ruokaillessa jo suunniteltiin, millaista tapettia uuden talon eteiseen laitettaisiin.Nyt, että tästä pääsen jatkamaan, on perijä-äänestyksen aika! Esittelyt ja perijät löytyvät täältä. Äänestysaikaa on 10 päivää, eli 5.11. on deadline.

6 kommenttia:

 1. Hihihihiii Bridgeport! Melkee kaikis tarinois simit muuttaa sinne. :D Mut onhan se ihan ymmärrettävää, siel saa paljon paremmin tarinaa aikaseks, kun tollasis pikkukylis.

  Perijä-äänestys tulee kyl olee mun osalta vaikee. En tiedä yhtään, ketä äänestäisin. Tai ehkä tiän. Eiku en oo varma. :D

  Ihana muuten toi tramppa-kuva! :)

  VastaaPoista
 2. Ja taaaas hyvä osa :) Aaapua. Mulla ei oo hajuakaan, ketä äänestän! Ehkä on, ehkä ei. Äää.

  Sun kuvakulmat on kyllä hyviä ja noi kaikenlaiset kollaasit sunmuut on hienoja, ite en onnistuis edes tollasessa :D

  Jotenkin arvasin, että Bridgeporttiin muuttaa nuokin :) Varmaan aika monet, ehkäpä kaikki, niin muutan minäkin Flynnit sinne :D Mutta se kuulostaa vaan niin... Niin.

  Jokatapauksessa, en osaa nyt mitenkään hyvin vaihteeks kommentoida. Ettäh.

  Jatkoa odotellen :)

  VastaaPoista
 3. joo no siis tossa ysiosan paikkeilla päätin et sit kun kira on aikuinen niin se saa muuttaa riverviewhun tai twinbrookiin. nyt kuitenkin tajusin et toi lisäri tulee mullekin täs hetkellä millä hyvänsä niin miksen suoraan muuttais niitä sit sinne kaupunkiin, noi muut kun on vähän pelattuja jo ainakin mulla: mielenkiintokin vois sitten säilyä.

  jaaaaaaa no onhan tota äänestämistä vielä hyvin aikaa pohtia ;) mitä nyt oon kattellut niin viljo ja valpuri on aika tasasia ja valma on aika lailla jäljessä, joka on musta vähän yllättävää kun se oli kuitenkin se mun lemppari ehkä näistä :D mutta no, kattoo mihin tilanne muodostuu, loppujen lopuiks jokanen on hyvä ja jokasesta saan kaiketi jotain kivaa aikaseks.

  ja kiitos taas teille kahdelle kommenteista, mä niin rakastan teitä ja paria muutakin vakikommentoijaa :D

  VastaaPoista
 4. Olen seuraillut tätä tarinaa jo pidemmän aikaa ja nyt vasta ymmärrän kommentoidakin! :D Rakastan tämän tarinan tyyliä, viimeisen päälle huoliteltua ja siistiä. Tulee sellainen rauhallinen fiilis kun avaa tämän sivun (: Odottelen todella innolla seuraavaa osaa, palan halusta tietää mitä tapahtuu seuraavaksi. Linkitin Laineet LC Austeneiden sivulaatikkoon (:

  Kirjoitat todella sujuvasti, ja tekstiä lukiessa syventyy tarinaan ja havahtuu todellisuuteen vasta kun kommentit tulevat näkyviin :D Osat ovat juuri sopivan mittaisia, pointsit siitä! Osat nimittäin venyvät helpolla turhan pitkiksi, sitä ongelmaa sinulla ei ole (hyvä niin!). Osat ovat juuri hyvän mittaisia, osa hieman lyhkäisiä mutta se ei välissä haittaa mitään (:

  Pidemmittä puheitta, lähden tästä kirjoittamaan Austeneille uutta osaa ja odottelemaan uutta osaa Laineille :D P.s. ihana sukunimi!

  VastaaPoista
 5. Löysin ja luin kaikki osat putkeen.
  Upee ja jollain tapaa erilainen legacy!
  Hienot kuvat&kuvakulmat, tekstit, juoni, jne. :-D

  Toivottavasti jatkuu..? O.O

  VastaaPoista
 6. kiitos molemmille! ja juu, kyl tää jatkuu kun vaan saan aikaseks, toivottavasti jo tänään mut yritän tän viikonlopun aikana kun on jonkin verran tota autossa istumista ja muutakin "turhaa aikaa" :)

  VastaaPoista