sunnuntai 15. elokuuta 2010

VIIa: where troubles melt like lemon drops

Noniin, nyt on kyllä sitten reippailtu! :D Eli muistakaa lukea toi kutososa ennen tätä seiskaa. Ja lisäsin tuonne esittelyt-sivulle hienon sukupuun sekä puuttuvat esittelyt.



Aamun koittaessa Ninni ja Caleb palasivat sairaalasta mukanaan pienoinen nyytti nimeltään Kira. Calebin kasvoilla oli onnellinen hymy: nyt hänellä oli jotain, jota hän oli halunnut jo vaikka kuinka kauan.



Thorntonin työhuonetta laajennettiin ja siitä sisustettiin Kiralle pieni lastenhuone. Tietokone pöytineen siirrettiin Nellin huoneeseen, josta taas siirrettiin vanhoja leluja Kiralle. Vaikka oli haikeaa muuttaa Thorntonin huonetta näin, perhe tiesi, etteivät he voisi ikuisesti säilyttää kaikkea.



Aliciasta oli ihanaa olla nykyään isoäiti. Hän oli kerrankin pitkästä aikaa todella onnellinen, ja toivoi kovasti elävänsä niin pitkään, että näkisi tämän suloisen tytön kasvavan isoksi.



Myös Thornton tuli aina välillä katsomaan Kiraa. Miellään hän tietenkin olisi ollut elossa Kiran syntyessä, mutta tämäkin järjestely sopi hänelle - eipä ainakaan tarvitsisi osallistua pienokaisen hoitoon.



Ninni vietti aikaa Kiran kanssa kotona, mutta ei voinut olla työskentelemättä. Päivät kuluivat nopeasti etätöitä tehden ja välillä itkevää vauvaa rauhoitellen. Ninni halusi niin kovasti ylennyksen, mutta äitiyslomaa ei ehkä katsottu kovin hyvällä.



Nelli toi harvoin kavereita kotiinsa, eihän heidän pikkuinen talonsa ollut mitään verrattuna niihin linnoihin joissa he asuivat. Usein kuitenkin heillä hän poikaystävineen sai olla rauhassa. Nuo poikaystävät vaihtuivat aika tiuhaan, eikä perhe oikein pysynyt mukana, koska nuoret viettivät aikaa lähinnä Nellin huoneessa.



Koska päivät kuluivat niin nopeasti, oli pian Kiran aika kasvaa taaperoksi. Tyttö näytti hirmuisesti äidiltään ja rakasti ulkona olemista.



Lähes heti kun Ninni oli taas päässyt kiinni työelämään, jäi hän kiinni ja joutui yöksi putkaan. Ninnille tämä oli kyllä tuttua ja hän tiesi tämän kuuluvan työhön, mutta välillä hän vain mietti millainen lapsi Kirasta oikein varttuisi, kun äiti olisi yöt kaltereiden takana.



Pian tuli kuitenkin Ninnin ja Nellin syntymäpäivä, ja talo täyttyi vieraista.

9 kommenttia:

  1. Hieno osa, tuntui vain jotenkin lyhyeltä. Eipä siinä mitään, joskus on tuskastuttavaa lukea kilometrin pitusia. :D Teksti pelaa, kuvatkin... Mitäs tässä muuta sanomista, ehkäpä Ninni voisi olla parempi perijä. Jatkoa!

    VastaaPoista
  2. tämähän oli siis 9 kuvan mittainen (muut ovat aina 20), koska tää on 7a, kun saan perijän tietooni niin sitten tulee se 7b ja loput 11 kuvaa. :) nyt tässä kohdassa on kuitenkin kaksi suuntaa mihin lähden tarinaa kehittämään, eli en valitettavasti voi jatkaa ennen perijää. keskiviikkona suljen äänestyksen, katsotaan sitten kuinka käy!

    VastaaPoista
  3. huu, nyt on äänet tasoissa, jänskää. :D Toivottavasti Nellistäkin tulee kaunis aikuisena :)

    VastaaPoista
  4. Minäkin sain viimein luettua nämä kaksi viimistä osaa, ja hyviä olivat. :) Perijä-kysymys on vaikea. Ninnillä olisi jo kaikki valmiina + mielenkiintoinen työ, mutta Nelli muistuttaa enemmän Aliciaa, mikä on mielestäni hyvä juttu. Lisäksi Nelli hengailee rikkaiden kanssa, sekin on hauska juttu, koska hänen äitinsä on rikkaasta perheestä. Äää, mahdoton kysymys! :D Hmm, ehkä mietin vielä yön yli ja vastaan huomenna sitten ihan fiiliksen mukaan. :P

    VastaaPoista
  5. Nonii, nyt on tää luettu. On kyllä aivan mahtava, simstarinoitten TOP2 laajentu nyt TOP3:een :)
    On nii realistisesti ja rennosti kirjotettu, kaikki tuntuu sujuvan just niiku pitääkii.

    Oma suosikkini perijäks olis Ninni - jotenkii oon vaan alusta asti tykänny Ninnistä enemmän, kai se on tytön -ah, naisen ulkonäkö, tyyli ja hiusten väri joka vetoo minuun enemmän. Nellikii nätti tyttö toki, mut on jotenkii hassua jos perijä on ku klooni 1. sukupolven edustajasta :D
    Äänestäsin Ninniä, mut oot ilmeisesti jo poistanu äänestyksen? Mut, sen näkee sitten ku seuraavaa osaa pukkaa :)


    Muuten, monilla näkyy noita et seuraavasta osasta valmiina sen ja sen verran, onko ne niikun kirjottajan ite arvioimia vai millä nuo "tehään" jos tehään? :D Oon vaan aina miettiny tuota...


    Niii ja voisin itseasiassa linkittää tän omaan simstarinaani. t jos linkitys sopii ni se ois tosi mukava :)

    VastaaPoista
  6. toi osasta valmiina on vaan mun oma arvioini tosiaan.. :) ja luenkin ton sun tarinas ja katson sitten ryhdynkö seuraamaan, ilmottelen tosta linkityksestä sit sinne sun päähäs

    VastaaPoista
  7. Mistä oot ladatannu noi kaikki hiukset? Erityisesti noi Ninnin hiukset kiinnostaa

    VastaaPoista
  8. "Miellään hän tietenkin olisi ollut elossa Kiran syntyessä, mutta tämäkin järjestely sopi hänelle - eipä ainakaan tarvitsisi osallistua pienokaisen hoitoon."

    Tässä kohtaa oli pakko naurahtaa! :D Mutta joo siis hyvin kirjoitat ja hienot kuvat, nyt vasta tuli tämä löydettyä. *jatkaa seuraaviin osiin*

    VastaaPoista
  9. Ihana tarina, mun nimi on myös Kira:D

    VastaaPoista